Bonelli Lux
♥ ♥ ♥

Fashion is our passion! 

За нас

"Бонелли Лукс" ЕООД
Регистрирана в гр.Пловдив
ЕИК - 203231039
С адрес на управление: гр. Пловдив 4000, ул. "Д-р. Г. Димитров" 26
 
Състав :
 
Елена Василева Стойкова - управител и моден дизайнер  + 359 898 658 082, + 359 878 658 086
 
Величка Василева Тошева - представител на Бонелли за Европа и света  + 4475 4970 3742
 

През далечната 1997 две сестри решават да се занимават с мода. Мечтата на двете момичета била сами да сътворят любимите си модели от модни списания. Идеята се зародила като импулс който всеки човек следва в тиинейджърските си години. Верни на себе си и с подкрепата на семейството си те създават своето първо ателие. Ели и Вили,две млади амбициозни момичета с обща страст към модата и красивото започват да превръщат в продукт своите идеи и успяват да привлекат екип от съдружници в лицето на Георги и Веселин. Фирмата с марка Бонелли започва да расте и се специализира в производството на офис облекла предлагани на търговци на едро в България.

Bonelli Lux e ново лице на марката. Произвеждат се лимитирани серии с нестандартен дизайн. Сами по себе си моделите говорят за страстта на дизайнерката към разчупената геометрия в кройките. Всеки модел е перфектно изчислен. Любими материи са памук и дантела,както и свободно падащи,галещи тялото платове.

С благодарност към целият ни екип и най-вече към нашите клиенти. Обичаме Ви и всяка Ваша усмивка е подарък за нашите сърца и всяко наше усилие е нищожно пред възможността да Ви направим за миг щастливи! ♥♥♥

 
 

Мисия

 
Усещането за красота, ефектен стил, атрактивно излъчване, усещането за мода са били винаги основа за нашите дизайнерски решения . Създаваме дамски облекла със собствен  почерк и индивидуален стил! Подбираме внимателно за вас материи предимно с естествен състав. Всеки един модел е създаден с любов и всяка една кройка е перфектно изчислена.
 
Знаем, че красотата не е само външно излъчване и всяка една от нас я носи в себе си , но когато е подчертана с модерна и свежа обвивка, успехът Ви е гарантиран. Не искате да се сливате с околния свят и да бъдете просто една от всички, желаете да Ви забелязват и да сте различни. Не е важно дали сте избрали нещо семпло или нещо по-предизвикателно, според повода. Важно е да сте в модна линия, според изискванията на сезона и според формите на Вашето тяло. Всеки обича красивото, всеки се радва на красивото. Ако носите модата в себе си като ценност, ще имате по голям успех сред мъжкия пол и ще предизвиквате завист от възхищение сред жените. Уважавайте себе си, за да Ви уважават и другите!
 
"Качество на достъпни цени!", това е мотото от което се ръководим за да Ви правим щастливи.
 
Бонелли създава атрактивни, ефектни, модни дамски облекла, които можете да носите в офиса, в ежедневието, на парти, на срещи, при всякакви поводи! Ако искате да бъдете елегантна, красива и актуална, посетете нашия електронен магазин! Убедете се сами в качеството на моделите и кройките! Разполагаме с богат асортимент от платове и артикули във всякакви възможни размери. Вие избирате модел, ние ви правим точния размер. Доставките са в рамките на 3/15 работни дни, до всяка точка на страната и до 25 работни дни за Европа и Света.
 
Мили Дами , не робувайте единствено на скъпи марки. Изберете качеството на достъпни цени!