Политика на връщане и замяна

 Онлайн магазин bonelli-lux.com изработва продукти по индивидуална заявка на своите клиенти и търговци на едро. При изпълнението на вашите поръчки отделяме особено внимане на качеството на изпълнение. Продуктите ни могат да бъдат открити в търговската мрежа. Ние като производител не разполагаме със стоки на склад. За да се осъществи една онлайн поръчка е необходимо тя да бъде изработена по желание и по заявка на клиента.

 Тъй като поръчаните продукти се изработват специално за Вас, връщане не се приема! Молим преди да потвърдите вашата поръчка уверете се че сте избрали точният размер!  В случайн на грешка, може да направите замяна.

 Вие единствено може да замените закупени от вас артикули! Възможна е замяна само веднъж, освен в случай на дефект. Замяна на продукти може да се осъществи в 14 дневен срок от датата на получаване, при условие, че не са ползвани, че са чисти, без странични миризми (като цигари, крем или парфюм), придружени е с опаковка, етикет и доказателство за закупуване (касова бележка от куриера получена при доставката).

Пратката трябва да бъде изпратена с куриер по избор на адрес:

Бонелли Лукс ЕООД
гр. Пловдив 4000
ул. "Д-р. Г. Димитров" 26

Ако не бъдат спазени описаните условия, искането за замяна няма да бъде разглеждано.

* Транспортните  разходи за връщане на стока за замяна са за сметка на клиента.

* Не се приемат обратни пратки с наложен платеж!

Продукти, чието връщане за замяна не можем да приемем (ако са изпратени след посочения срок, ако не са придружени  с доказателство за закупуване във вид на фактура, без етикети,  без опаковка, ако са замърсени) ще бъдат изпратена обратно на Клиента за негова сметка.

Рекламации, отнасящи се до механични повреди, възникнали по време на транспорта, ще бъдат разглеждани само въз основа на протокол за рекламация, изготвен в присъствието на куриера.

Пратки с върнати за замяна артикули, които поради неподходяща опаковка са били повредени при транспортирането, ще бъдат връщани на клиента за негова сметка и замяна няма да може да се осъществи. Молим да не забравите старателно да опаковате и да осигурите целостта на пратката.

 За да бъде осъществена замяна, трябва да направите нова поръчка! Като бележка отбележете че поръчката е за замяна!

* При замяна на стоки, не се връщат суми ако новата поръчка е на по-ниска стойност. Молим, не заменяйте за по-малка стойност! Ако поръчката е на по-голяма стойност, разликата се дължи с наложен платеж!
* При замяна на продукти, разходите по връщането на пратката и доставката на новата пратка са за сметка на клиента.
* Връщане за замяна при поръчки на едро, направени по индивидуална заявка, е възможна само при установени фабрични дефекти. 

Разходите за транспорт на пратките в случай на замяна на стоката, поради грешка в изпълнението на поръчката от страна на bonelli-lux.com, са за сметка на Продавача. 

Луксозната опаковка е услуга, която не подлежи на рекламация. В случай на замяна, молим да не ни изпращате луксозната опаковка.

За всякакви допълнителни въпроси  може да се обръщате към:

Bonelli-Lux.com отдел обслужване на клиенти:

+359 898 658 082